广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

8 12 茶可道 两点半 杀人游戏 最后召集

因为我听日一早有嘢做 所以 我头先 已经 通过 短消息  将联系人  电话 发俾已经报名 或者想来嘅朋友

如果 有遗漏  或者 仲想来嘅话 你地直接来茶可道  我谂 会有人甩底  所以 唔需要担心

若有疑问 可以联系 刀刀   

若无意外  咁 我地  听日 下午两点半 见啦  

{:soso_e104:}

仲有  如无意外嘅话 应该 有赞助商 赞助 我地呢次活动

至于 系咩 系边个  大家 听日来 就知道啦  {:soso_e120:}

摘过桃  唱完K  

我地呢个星期日   8    12    相约 茶可道   杀人

时间   8  12   下午14:30

地点  茶可道   

地点:漕宝路漕溪路口,汉庭酒店旁边

交通:地铁1号线漕宝路地铁站,四号口出来右转直行120米,自驾车有停车位
          公交42,92,92B

费用:RMB:35元/人 左右  (有多种茶选择,多种小食,如饺子,云吞,面条等,水果/茶水无限量,之前系咁,唔知道宜家有无变   以当天活动为准)

疑难问题(如交通问题  吃嘢问题 私人等等{:soso_e120:}) 解答  联系人:刀刀  
延伸点击:http://gdinsh.org/forum/home.php?mod=space&uid=1380

报名方式  跟帖报名  私信 留电话ID名  方便 联络

活动卖点:1  游戏刺激  有趣  无论你醒目抑或蠢 都能胜任  并且 乐在其中{:soso_e120:}

2  经济实惠   卅零四十蚊就可以HEA  4-5个钟   上海滩 边度揾啊  {:soso_e120:}

3  话题人物  闪亮登场  上帝姐姐Riggie   担任主持  样正身材好  小富婆{:soso_e120:}

论坛样正“湿柴”好嘅才女 隐形小富婆{:soso_e120:}   MUIMUI  闪亮登场

Minyi+Sam 伉俪  郎才女貌  拍住拖来  参加  

呢个活动 有佢地嘅出现 简直 就系 星光熠熠啊 好X劲 好X犀利  啊啊啊{:soso_e102:}{:soso_e102:}

PS 8月11日的话
J哥贯彻一贯嘅  作风 话来又话唔来  算啦  我地唔介意 反正 无佢  我地一样咁 星光璀璨  有运行  无以为真系自己好红   大家想见佢 先得架  {:soso_e120:}{:soso_e180:}

已报名人员(合共17人,截至8月11日晚上23点55分):刀刀、Riggie、MUIMUI+1、波子、F哥+1james_bang、小坤坤、嘉希、祭司者_Kakimis  心随路转、中东佬、jilme 的兄弟喔{:soso_e133:}、吃米饭的虫、kenson2012、Sam

待定:小丑鱼   

唔知道想点   李某某

由于游戏人数局限,参与游戏最多只能为19人所以请尽快考虑决定,先报名先参与,过时不候。

请大家踊跃跟帖报名  私信 留手机  同埋 id 名  方便联系

欢迎外挂  {:soso_e120:}你地可以 拍住拖来嘅    更加 欢迎 赞助商 赞助 我地嘅 活动  咁我地就可以俾小啲钱啦   实物赞助都得架  例如 雪糕啊 笔记簿啊   烧鹅啊  免费剪头发券啊  等等  诸如此类 甚至 KFC   M记都杀  {:soso_e120:}我地最中意 贪小便宜 架啦  {:soso_e182:}{:soso_e120:}{:soso_e106:}{:soso_e142:}

唔识唔紧要 睇我地玩一盘  你就识架啦

最紧要 你想来{:soso_e104:}

如果 大部分 都唔识粤语   我地可以讲 普通话嘅  {:soso_e120:}

以往精彩回顾 点击:
http://gdinsh.org/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=32958
http://gdinsh.org/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=30654
http://gdinsh.org/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=29680
http://gdinsh.org/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=29551

小弟嘅感受帖  人生系一次次分享  {:soso_e106:}
http://gdinsh.org/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=29809    时间 真系过得好快  咁就两年啦  所幸嘅系 虽然 彼此都经历过一啲嘢  但我地大家 仲能 完好   继续 做埋一齐  杀人  

莫名 有小小 感动

期待  新旧 朋友 {:soso_e178:}

{:soso_e176:}友谊照亮 人生路  

爱令你  闪闪发亮 {:soso_e187:}

评分

man007f + 30 很给力!
Happynut + 100 赞一个!
小坤坤^-^ + 200 赞一个!
TonyAu + 80 神马都是浮云
mywish + 300 很给力!
嘉希 + 200 好正既活动!!!

额。。。顶帖先。。。睇下有无时间。。。

唔系小蒜姐 系 大蒜姐姐......  发表于 2012-8-8 09:20 AM
认错人了。。。。  发表于 2012-8-7 10:45 PM
你应该就是那个小蒜姐姐吧。。。  发表于 2012-8-7 10:20 PM
期待新旧朋友 友谊照亮人生路 爱令你 闪闪发亮 咳咳  发表于 2012-8-7 10:16 PM

不太会的,去学可以的不?呵呵……可以的话,俺报名报名……

好快就可以学识的,欢迎欢迎  发表于 2012-8-7 10:13 PM

帮上帝姐姐报名!{:soso_e200:}我报名{:soso_e200:}
UPUPUP狼人杀OH YEAH

第一次见波子组织活动,一定参加!

报名!

都话波子哥有号召力 果然 嘉希哥现身  发表于 2012-8-7 10:56 PM

MuiMui 发表于 2012-8-7 10:12 PM
帮上帝姐姐报名!我报名
UPUPUP狼人杀OH YEAH

谢谢MuiMui姐,那波子哥哥,俺报名报名啦……算我一份……

哗。。。。好耐无玩啦。。。

先待定吧,如无意外都会去的,thx!  发表于 2012-8-7 11:01 PM
咁 即系 来唔来啊  发表于 2012-8-7 10:52 PM

我都好耐无玩杀人游戏啦!狼杀想学玩下!{:soso_e113:}

佢系赞助商来架? 赞助咩啊 哈哈 呢个大家都有兴趣嘅  发表于 2012-8-9 11:13 AM
想学就过来吧,另外我地都唔介意你带手信的。。。。  发表于 2012-8-7 10:54 PM
咁我当你报名架啦 okay ?  发表于 2012-8-7 10:53 PM

各位记得伸长 条 颈 啦。。。。{:soso_e120:}

要 骚 出真性情嘛。。。  发表于 2012-8-8 10:15 AM
头像的poss好风骚啊~哈哈哈…  发表于 2012-8-8 09:29 AM
都期待,要唔要距扮到只 雀 甘啊?  发表于 2012-8-7 10:57 PM
期待 小富婆  现身 是吧    发表于 2012-8-7 10:53 PM

杀人游戏 狼人杀 三国杀  齐齐上啦 。。