广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

籃球隊活動又黎了。。。大家埋黎睇埋黎玩了。。

各位,
     鄉親父老,叔伯兄弟,親戚朋友。。。籃球隊又有活動了。

大家悟使望天長掛 _MG_8327.jpg   ,都悟使喵喵嘴 1547068ef4zsfclnfsq8c8.jpg    
鐘意睇打籃球既你地,可以坐定定 _MG_8340.jpg 攤攤腰 1546599o689a9a9ih2vilb.jpg
睇打籃球,或者你地可以食野 _MG_8483.jpg _MG_8482.jpg
可以蘭花指 _MG_8444.jpg ,可以摆POSS 1547085e03lsolu8n853g3.jpg

大家用運動放鬆下心情,鍾意打籃球既你地就一定要落場顯顯身手。
_MG_0137.jpg          _MG_0489.jpg
_MG_0505.jpg _MG_0513.jpg _MG_0491.jpg

附上籃球隊員和粉絲團既型仔靓女照。
_MG_0403.jpg _MG_0402.jpg _MG_0522.jpg _MG_0521.jpg 3v3.jpg
     活動時間內容如下:8月5日星期天下午2点打友谊赛(對手系拿老既同事組成既一支球隊,傳說中2個190公分)
    地点:MOB(品尊店)铜川路58弄26号(岚皋路口)迈博一楼,
    電話:拿老:139 1892 0707;阿偉:136 6189 6926
    識打既朋友,可以到時切磋球技,悟識打既朋友仔可以到場為我地籃球隊吶喊助威!
    籃球群長期招收拉拉隊中。。。。群號:49848288
    友誼第一,比賽第二,輸左亦不需要灰心,年輕人放鬆下心情。。。希望大家有個愉快既週末。。。
_MG_8474.jpg 感謝主,阿門!

评分

M华少 + 50 很给力!
Happynut + 200 发咁样嘅球贴好有新意,赞一个啦
拿老公来换糖 + 300 赞一个!
helenwu + 30 灰常好,赞一个
icecream + 200 赞一个!
liaoshiyun + 30 很给力!
新会阿伟 + 40 好,有创意,以后发帖个任务交俾你啦。哈哈

抢沙发
一定要抢返张沙发

沙发跟篮板,我选择篮板  发表于 2012-8-1 08:02 PM
沙发你都抢,冇人性咖你,用来统计人数咖,哈哈  发表于 2012-8-1 05:20 PM

抢沙发
一定要抢返张沙发

连藤椅都抢了。。。秒杀  发表于 2012-8-1 04:44 PM

哈哈哈,我先来
只是只是,那个腿照,会不会不雅呢,呜呜...

嗯嗯,嘿嘿  发表于 2012-8-1 08:49 PM
下次角度选好一点  发表于 2012-8-1 05:52 PM
那------那光之前,能不能角度再小点?呜呜,我不要那么肥啊...  发表于 2012-8-1 05:10 PM
哈哈~~下次再光一点  发表于 2012-8-1 05:01 PM
不能算,本来就是你的杰作,哼哼  发表于 2012-8-1 04:30 PM

{:soso_e129:}勒幫 詹斯 打电话叫我过来顶下个贴

我过黎睇下就算了

次次打球点少得我呢

哈哈,顶帖来啦

拉拉队顶下贴就算了!

我黎稳肥宝。。。。

晕,干嘛找我,叫宝姨,我就理你,哈哈哈  发表于 2012-8-1 04:49 PM