广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

异地。。。寂寞

一个人黎到上海读书,真系好孤单,仲要挨3年啊,一谂起就觉得心酸。:as59 虽然可以读到自己中意既专业,但系有时真系觉得好寂寞,系呢度我认识既广东人少得可怜。:as55 最近遇到好多烦恼既问题:as75 ,更加加强左我要稳男朋友既决心,当然想稳翻识讲广东话既人啦,比较有亲切感~我系87年噶,身高165CM,有适合我既朋友可以介绍吓比我。:as71 其实我对男朋友既要求都唔会好高,甘当然要高过我同埋年龄差距唔大啦,不过最紧要既系要倾得埋同岩FEEL咯~:as67 我都好乐意识多D同乡朋友噶,所以欢迎大家黎认识我。

考虑紧回复有100个既时候贴张相出黎,哈哈~

我是第一个回贴要优先考虑哦 多参加点活动自然就认识好多广东朋友啦:as17
甘细个就要稳男朋友,细路仔玩泥沙啊,读好书先啦!

哈哈~都唔细了,成廿十岁了。。。。而且读大学应该拍吓拖既。:as76

我也回个贴,但不用考虑我了:as63

:as47 :as47 我也回个贴,但不用考虑我了

好好读书,拍拖以后太把机会

如果拍拖个话就读唔到书个啦,仲系好好读书啦.男朋友不用刻意去找的.到时自然就有的.:as63 :as63

妹妹仔,千奇毋因为寂寞要稳男朋友吖......:as52 :as52
你仲细,读书先啦,一吾系读完就直接入我间尼姑庵罢就....:as63 :as63

来参加论坛周年活动啦,有大把帅哥可以认识噶。。。。。

不过,还是读书重要一点啦

原帖由 炒米饼 于 2007-7-5 03:28 AM 发表
我也回个贴,但不用考虑我了:as63

:as51
米叔这个“坏人”,倒是挺诚实的。:as69

原帖由 蓓茹娜 于 2007-7-5 08:04 AM 发表
如果拍拖个话就读唔到书个啦,仲系好好读书啦.男朋友不用刻意去找的.到时自然就有的.:as63 :as63

:as69
同意,过来人的意见另谢不同!!!