广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

碟中碟4 134分钟嘅精彩

一出好嘅电影  就系  睇完之后 你好满足咁样   行番屋企    仍在回味    入面嘅情节

即使有雨      但仍无损      心情美好

讲紧就系 碟中碟4

123   我都无睇过    所以  无比较无期待

睇佢完全系因为 今晚  佢做  特价

首先得就系    宛如风光片咁   

带大家去   俄罗斯    迪拜    印度    朝圣    各地地标  异域风情  靓到妈都唔认得   

然后就系剧情  紧凑   虽然系  爆米花  式  英雄电影  但合情合理    同僚之间嘅  协作    友爱     温暖   人心   

打斗场面精彩    视觉效果  好得   完全唔系用钱堆砌出来 无厘头  

最后一赞就系     

差唔多   五张野   靓汤   爬窗    劲励志啊

你睇人地   一把年纪   仲咁投入  奋战喺第一线  

我地    呢D后生  又有咩资格 理由  借口   唔  继续努力   怨天怨地  怨人地呢

对不对

此外   

同场加映    两个索女埋身肉搏      最新款跑车    最IN嘅眼镜      自然唔少得  靓汤  最后   6秒  情深款款   

诚意推荐   合家欢电影  

碟中碟4   

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

jacky + 100 赞一个!甘就抵赞!

最难得的唔喺靓汤告鲁斯啊   喺你老兄   凌晨4点  写嘢   唔使训啊{:soso_e179:}

比起前3部,更加丰满了许多。。。
期待第五部

波子最近天天看电影啊?
是不是拍拖啊?{:soso_e151:}{:soso_e120:}

碟中碟4中北我最大震撼既系 驚險! 特別系佢爬迪拜最高樓時·我心跳都加快,可能我有恐高症。哈哈·
碟1 唔好睇!不過碟2幾好睇··碟2可以睇下··碟3未穩到高清·所以未睇··

13号我都去睇佐~~莫洛个样几掂哈~~特别开场杀人个时~~
爬窗的时候吓死人呢,紧张到手都出汗~~
值得一睇~

1、特价!
2、拍拖!
3、唔训!
4、好戏!

没摔死他对不起观众 {:soso_e120:}{:soso_e112:}

我都未睇過123,睇來對4可以有期待,嘻嘻!

太刺激,看了怕。。。。。。。。。。。