广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

宾馆前戏 LOVE

收工之后   朋友请我睇戏

置身一班情侣  玫瑰花   巧克力  之中

帷幕徐徐启开

食家 舒淇  从  赵又廷     钮承泽  最后情定  阮经天   每一个都有身体接触

而且一身华服    都靓架   都高贵架

什么代母还债 桥段之旧   用来掩饰  自甘堕落  

不过   舒淇  演得  仲系 好有说服力

只系  佢个LOOK  来来去去  都系咁   睇来美指  要 再给力小小

唔明白就系 点解    赵薇  要接呢出戏   唔通就系因为可以嘴赵又廷   

成出戏无发挥 不得止   仲要扮演  丑化  大陆人角色   为咗有戏剧效果 搞笑   来段无厘头  艳舞   白痴又无聊

赵又廷   角色就更加  不知所谓  唔知道  系咪 恋母特殊癖好   抑或  因为  钮承泽 要捧  阮经天  将拍好嘅都剪走   毫无铺垫地  一个青年才俊      竟然会中意一个 粗俗  无样  无身材  赵薇      

彭于晏    感觉就系一个  软饭王   究竟系爱  郭彩洁   抑或 系爱佢可以帮到自己  实现  拍电影   愿望      呢一段  我系尤其   觉得 不可理喻

最后  我地来睇睇   影帝  阮经天  似乎成为姐弟恋代言人    如果   当初系好彩  咁呢次 无疑系  度身定做   为佢入伍之后 推高人气

演绎  黐利筋   相当自然   无论系表达对舒淇嘅爱 抑或  作为兄长  对个妹嘅  爱   影帝  唔系 徒有虚名嘅   我相信 提名金马 影帝 应该系无问题嘅  

至于导演 兼主演  钮承泽  最后对舒淇  挽留 表白  差D  令我以为   舒淇 会 回心转意呢

四位男主角  都不同程度卖肉  

彭于晏  好似系来拍三级片嘅  
赵又廷冲凉
阮经天开大
钮承泽吃伟哥

足够  一班MM 疯狂YY   

成出戏  最讨厌就系  果个   北京 警察    毫无专业操守  白痴又无脑 对白    一只拖鞋就想 车过去

好想问  钮承泽  系咪  唔中意北京人  抑或 唔中意大陆人 如果系
何解来大陆拍戏   赚人民币
要如此丑化   
从女主角  赵薇 无见识    连红酒都分唔到    到    呢个所谓人民警察   

另外  唔知道系我笑点比较高  抑或  系  周围嘅人笑点比较低  还是 一早 睇过  剧透   

边几个位    笑  系 笑得如此  一致  又白痴

好好笑咩

我觉得 出戏 系拍俾我家姐个女果D情窦初开  怀春少女睇嘅

——睇完去  洗手间

听到两个后生男人对话   一个问有咩打算 一个答想去宾馆     但谂紧桥   最后来句  你懂得啦

两个男人  相视而笑

我劲八卦咁睇咗下果两个男人嘅样

我唔知道 佢地要度桥 果个 猎物咩样  但系我觉得  

睇场戏  就以为  人地肯同你去宾馆啊    你以为你系彭于晏 抑或 阮经天

只不过 大节当前  俾人知道无人约  几无面啊   于是   只会答应  仰慕者  邀约

你唔好天真啦

春宵一刻值千金   想吃你    早就嗒咗   仲使你度  

要度  就中意你  都有限啦

如果你想感受    台湾呕像剧有几白痴  

想睇L字头 底裤   A开头 背心  以及  H开头  雪糕  卖广告的话   

咁 我就诚意推荐   你 睇

LOVE   

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x
情人节电影

现在的情人节早就不是原来纯洁的情人节了
昨天手捧鲜花的有多少是真正有情人相送?
屈臣氏里公然销售着帮着杜蕾斯的费力罗...
听说昨晚快捷酒店统一临时涨价
门口还有排队等房的...

{:soso__4065727507448339100_1:}昨天情人节在公司加班。。就随便煮了几个菜跟同事一起吃!!~~~

大半天在医院,4点多回来吃点粥,洗个澡就睡了~~

经过市场"调研",昨天的西兰花的销售额被提高了30% {:soso_e120:}

回去的路上,发现60%男的买花男的拿在手上...30%女的拿在手上,还看到几个像拿一把青菜一样拿玫瑰甩着走路{:soso_e120:}
至于60%中有多少被拒绝的把花拿回家的,不知道,呵呵,剩下的估计后悔送太多花了,拿着走路真累{:soso_e112:}

捡这么多钱?今天一定去买彩票..... ^_^  发表于 2012-2-15 11:44 AM

晚上看 了喷晒火的演唱会。 现实过头不够想象,意淫下。
你仲未有着落呀。

梁静茹 嘅演唱会啊 唔系卦 佢都需要 喷火 嘅 咩  发表于 2012-2-15 01:46 PM

情人节陪他加班。。。吃了三十串羊肉串,像花样,吃得过瘾!!!其实没太多的感觉,吃,对我来说更实际一点!哈哈~

点解要有赵薇,一D胃口都无晒~{:soso_e135:}

哦,甘又唔同!  发表于 2012-2-15 02:47 PM
放心 佢 系个 丑角来架 只为 烘托 舒淇  发表于 2012-2-15 02:17 PM

情人节寡佬劈酒过。。。。{:soso_e103:}