广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

羽毛球活动+聚餐 9月23日 (星期四)出出汗羽毛球馆

羽毛球
地址: 浦东 金桥路799号

Hello, 各位靓仔、靓女:

每个礼拜日嘅羽毛球活动反应热烈、支持满满,个个都玩得咁Happy, 咁尽兴!
呢个礼拜四继续喺浦东金桥出出汗羽毛球馆打羽毛球活动,欢迎广大钟意打羽毛球嘅球友踊跃参加哦!
非常开心咁话俾大家知,呢个出出汗羽毛球馆,场地好大、好靓,光线又好!

时间: 呢个礼拜四(9月23号) 下午4点--6点;已预订三片场地!

(考虑到依家天时热,故将之前一直定落嚟嘅3-5点时间调至4-6点)  

地点: 浦东(地铁六线 金桥路站 3口号出嚟 金桥路向北步行5分钟到) 金桥路799号/靠张杨路

友情提示:拍自带!!(因场地租拍5元/个)+饮料自带

费用:AA。

路线:地铁6号线(金桥路站下来,走五分钟到)
         783(从淮海中路,老西门过来) 金桥路站
下车走五分钟左右到。
          还有很多公交:977,961,843,东周线 等等。。。

联系电话: 139 1698 3173 (Happynut)
              Or  159 0195 1391  (蓝业)

报名方式:跟贴~~~ 先报先得

生命在于运动,运动嘅你喺最靓、最型噶!快快加入我地啦。就算你喺个初学者,都会喺度感到满满的热情欢迎与支持的!
亦都热烈欢迎浦西嘅球友嚟浦东打球噶!!

List: Happynut/Happyangel/蓝业/Hunter/米奇仑/Jayco/Susansu/一抹飞鸿/Limmy/Gavin/波哥/ChironZ/大刘/邱哥/caicai02/汪同志

Total: 16
待定:。。。。。。。。。

地图:请看目的地。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

huang + 10
yer2008 + 30
MuiMui + 30
sizhong + 200
衡哥 + 100
susansu + 50 继续支持我们浦东的常规活动组织者!
hokman + 20
蓝业 + 50 真快手
小非凡 + 80

一如继往支持我地浦东羽毛球事业!!

报名 报名!!

板凳都抢埋距
呵呵呵~~

23号系广州喽。你地玩开心。

评分

Happynut + 50

又无搞错啊,抢板凳就算了,连地板都占完,要我地站边?

评分

星期五 吾系仲好咩

评分

又无搞错啊,抢板凳就算了,还地板都占完,要我地站边?
yer2008 发表于 2010-9-18 10:13 PM

Hunter 你最近长胖了 罚站地板 呵呵。。。

顶!支持!!!

评分

Happynut + 50 thanks :)

星期五 吾系仲好咩
虾你波凸 发表于 2010-9-18 10:15 PM

算啦 拣中间果日好D  打完第二日可以休息

衰人 你好出现啦!!!

先来顶顶

评分