广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

组织羽毛球活动+聚餐 9月12日 (星期日)出出汗羽毛球馆

羽毛球
地址: 浦东 金桥路799号

Hello, 各位靓仔、靓女:

每个礼拜日嘅羽毛球活动反应热烈、支持满满,个个都玩得咁Happy, 咁尽兴!
呢个礼拜日继续喺浦东金桥出出汗羽毛球馆打羽毛球活动,欢迎广大钟意打羽毛球嘅球友踊跃参加哦!
非常开心咁话俾大家知,呢个出出汗羽毛球馆,场地好大、好靓,光线又好!

时间: 呢个礼拜日(9月12号) 下午4点--6点;已预订三片场地!

(考虑到依家天时热,故将之前一直定落嚟嘅3-5点时间调至4-6点)  

地点: 浦东(地铁六线 金桥路站 3口号出嚟 金桥路向北步行5分钟到) 金桥路799号/靠张杨路

友情提示:拍自带!!(因场地租拍5元/个)+饮料自带

费用:AA。

路线:地铁6号线(金桥路站下来,走五分钟到)
         783(从淮海中路,老西门过来) 金桥路站
下车走五分钟左右到。
          还有很多公交:977,961,843,东周线 等等。。。

联系电话: 139 1698 3173 (Happynut)
              Or  159 0195 1391  (蓝业)

报名方式:跟贴~~~ 先报先得

生命在于运动,运动嘅你喺最靓、最型噶!快快加入我地啦。就算你喺个初学者,都会喺度感到满满的热情欢迎与支持的!
亦都热烈欢迎浦西嘅球友嚟浦东打球噶!!

List: Happynut/Happyangel/蓝业/Hunter/ChironZ/一抹飞鸿/Huang/余头大厨/秋叶无边/aq2009/Toping+1/Muimui/Dabu//Ben/小非凡/Swift/衡哥/开开/麦兜/恐龙+1/大刘/白开水/Trioneslei/刚果人/天晓得/米奇仑/Tracy

Total: 29
待定:Verasui。。。。。。。。。

地图:请看目的地。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

jayco + 10
秋叶无边 + 10
TonyAu + 110 好多人陪减肥..
huang + 10
Moon -2 支持下,比2分我手续费!
hokman + 20
靓靓&w + 80
小非凡 + 80
yer2008 + 8 终于有分加了!
余头 + 120

一如继往咁支持我地浦东羽毛球部队!
报名 报名!!!!!!!

再次坐板凳报名!

评分

Happynut + 50

一如既往地顶帖支持

有命回来就飞奔去参加

评分

Happynut + 50 抵锡!!!

一如既往地顶帖支持

有命回来就飞奔去参加
MuiMui 发表于 2010-9-5 10:44 PM

我地靓靓Muimui, 打得好有进步!

等你噶~~~~~~~~~~~~~~

支持!支持!看来要移师浦东了。。。。。

评分

Happynut + 80 欢迎你 衡哥!!:)

支持!支持!看来要移师浦东了。。。。。
衡哥 发表于 2010-9-5 11:36 PM

热烈欢迎衡哥光临浦东指导!!!!!!!!

奉老佛爷谕旨顶帖.......

评分

Happynut + 50 Come and support!

再次过来顶贴,好像每次参加的人都不少哦。

奉老佛爷谕旨顶帖.......
mywish 发表于 2010-9-6 12:26 AM

仲顶乜贴?你好快手向衡哥霸定个车位呢个礼拜过浦东开波啦 呵呵

开开已经霸咗位啦~~