广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Happynut

6月20日 金杨中学组织羽毛球活动

死咯  高手喔  好似 我甘样嘅低手  都吾知道 应吾应该报名添 一阵  好似个 波童甘 就真系 折堕罗

我要出场
Moon 发表于 2010-6-17 11:32 PM

传说中嘅靓女明星终于现身啦。欢迎 欢迎 热烈欢迎~~~~:dabin8 :dabin8

来支持的,有时间一定去参加!

死咯  高手喔  好似 我甘样嘅低手  都吾知道 应吾应该报名添 一阵  好似个 波童甘 就真系 折堕罗
虾你波凸 发表于 2010-6-17 11:33 PM

喺啵,仲有我地浦东顶级靓仔波仔隆重出场~~~想及靓仔千其咪放过吖!我上个礼拜已经验咗货嘅啦,正野!!

:dabin8 :dabin8

回复 12# Happynut

等阵我跌得好痛啊

抬得我甘高!

喺啵,仲有我地浦东顶级靓仔波仔隆重出场~~~想及靓仔千其咪放过吖!我上个礼拜已经验咗货嘅啦 ...
Happynut 发表于 2010-6-17 11:38 PM

睬  人地仲系 青头仔呢

你讲到验货  甘  真系  会令 好多 江湖 姐妹花  痛哭流涕架  

睬  人地仲系 青头仔呢

你讲到验货  甘  真系  会令 好多 江湖 姐妹花  痛哭流涕架
虾你波凸 发表于 2010-6-17 11:46 PM

人地仲喺-----------青头仔~~~ 笑晕我~~~~你真喺趣稚嘅啫 :dabin14 :dabin14

我话验货,你就唸歪晒。。。我喺话验过你块面,个样咋。唔知羞字点写嘅!!报唔报名吖?

我嘅贴贴咁快就潜水啦。。。

支持羽毛球!
支持happynut,支持验货!

喺啵,仲有我地浦东顶级靓仔波仔隆重出场~~~想及靓仔千其咪放过吖!我上个礼拜已经验咗货嘅啦 ...
Happynut 发表于 2010-6-17 11:38 PM

死咯   打球姐   搞到要验埋货添.   个时係闵行打球 唔使啵.

话是話啦   验货结果係?!    处理男人   抑或係............?????????

顶帖姐.........................................