广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Happynut

浦东区域报名贴--广东人在上海论坛四周年庆活动~队伍召集

Pls update into the details info of the Name List I gave you.  
    Such as mobile, area  ...
Happynut 发表于 2010-6-9 04:15 PM

You english is so good

My english is poor, but i like english very much

You english is so good

My english is poor, but i like english very much
Ryml 发表于 2010-6-9 04:23 PM

One is never too old to learn.  Keep learning.  you'll make progress day by day.

Your English is good too.

Hey, You don't register my post so far. Pls come and join us. Waiting for you..............

转眼4周年啦,越来越精彩呀,预祝成功。

顶顶     老板5翻来上海     我就到场

友情顶贴来了。。。。。。。。。。。。。

第六名   好野

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

小飞飞 + 10 你笑得好傻啊!

顶贴来了,,,,,,等我搬去家就报名

顶贴来了,,,,,,等我搬去家就报名
乡长 发表于 2010-6-9 06:31 PM

你原本就喺浦东嘅啦。快报名添啵~~

支持,算我一个

支持,算我一个
huang 发表于 2010-6-9 08:45 PM

QQ、手机号、所在区域位置请告知我。如果不方便这里留,请发至我的手机。13916983173:dabin8 欢迎你!!!