广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

6月16日 金杨中学组织羽毛球活动 + 端午节聚餐(吃粽子)

羽毛球
地址: 浦东金口路166号/靠张杨路

Hello, 各位靓仔、靓女:

继上个礼拜嘅羽毛球活动反应热烈、支持满满,
下周三(端午节)继续喺浦东金桥金杨中学组织打羽毛球活动,欢迎广大钟意打羽毛球嘅球友踊跃参加哦!

备注:因为咁啱撞正端午节,每间公司、每个岗位嘅朋友仔放假日期唔一致,加埋金杨中学周末正常上课,冇场地。所以呢个周末唔组织打羽毛球,拣正正端午节呢日开ball. 呢日应该大家都会放嘅。)

打完Ball后,端午节大聚餐,大家齐齐坐,食餐饭、食粽哦,欢度节日!让异乡嘅你,亦都可以感受到喺屋企果一份节日嘅温暖~~~ ~快D加入我地啦~~~

时间: 下个礼拜三(6月16号) 下午3点--5点

地点:浦东 金杨新村 金杨中学(地铁六线 云山路站 1口号出嚟) 金口路166号/靠张杨路

友情提示:拍自带!!(因场地租拍5元/个)

费用:AA。

路线:地铁6号线(云山路站下来,走五分钟到)
         783(从淮海中路,老西门过来) 金杨新村站下车走五分钟左右到金杨中学。
         遂道六线(从人民广场过来)
         还有很多公交:977,961,843,东周线 等等。。。

联系电话: 139 1698 3173 (Happynut)
              Or  159 0195 1391  (蓝业)

报名方式:跟贴~~~

生命在于运动,运动嘅你喺最靓、最型噶!快快加入我地啦。就算你喺个初学者,都会喺度感到满满的热情欢迎与支持的!

亦都热烈欢迎浦西嘅球友嚟浦东打球噶!!

List: Happynut /蓝业哥哥/Yer2008/潇潇/南方小子/Huang/陈律师。。。。。。。。。

Total: 7

待定:大刘/乡长/Susan/Hokman。。。。。。。。。

地图:红三角1,2 是目的地。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

勇不落格 + 100 奖励一下
Camellia + 100 楼主跟蓝业同学成最佳拍档了
maldini + 50
衡哥 + 50
蓝业 + 50 嘉兴粽子还有?

钟意做运动,钟意打ball嘅朋友仔快D嚟啦,快D报名(因为我地要提前预定场地噶)

抢沙发。。。

帮忙顶贴。林丹不是我师傅

活动+食棕

路过 ,支持LZ

活动 + 端午节聚餐(吃粽子)  支持下喔

支持!支持!甘快手?

帮你顶!!!

呵呵,奉旨顶帖。浦东越来越活跃了。哈哈

呵呵,奉旨顶帖。浦东越来越活跃了。哈哈

评分

daliu_357 + 50