广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

6月6日 金杨中学组织羽毛球活动 + 聚餐

羽毛球
地址: 浦东金口路166号/靠张杨路

Hello, 各位靓仔、靓女:

继上个礼拜嘅羽毛球活动反应热烈、支持满满(大家喺咪仲沉浸喺我地果D活泼、开心嘅相度呢)。

本周日继续喺浦东金桥金杨中学组织打羽毛球活动,欢迎广大钟意打羽毛球嘅球友踊跃参加!

打完Ball后,仲可以大家齐齐坐,食餐饭、倾下计哦!

时间: 本周日(6月6号) 下午3点--5点

地点:浦东 金杨新村 金杨中学(地铁六线 云山路站 1口号出嚟) 金口路166号/靠张杨路

费用:AA。

路线:地铁6号线(云山路站下来,走五分钟到)
         783(从淮海中路,老西门过来) 金杨新村站下车走五分钟左右到金杨中学。
         遂道六线(从人民广场过来)
         还有很多公交:977,961,843,东周线 等等。。。

联系电话: 139 1698 3173 (Happynut)
              Or  159 0195 1391  (蓝业)

报名方式:跟贴~~~

生命在于运动,运动嘅你喺最靓、最型噶!快快加入我地啦。就算你喺个初学者,都会喺度感到满满的热情欢迎与支持的!

亦都热烈欢迎浦西嘅球友嚟浦东打球噶!!

List: Happynut +1/蓝业哥哥/Yer2008/潇潇/Mai+1/Susansu/大刘/Yearny/陈律师/潮汐+1/重车组/Horman

Total: 15
待定:Connie/作手/liufu/波子/天堂的歌声

地图:红三角1,2 是目的地。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

芦苇 + 100
勇不落格 + 100
keung + 80
嘉希 + 200 奉旨加分~~~~~~~~
Ryml + 100 我很赞同
蓝业 + 28 大家来支持了!!!
sizhong + 80

发咗D相,大家喺嘛心郁郁咁样呢。喺啦,钟意运动嘅你,快D加入我地啦。

凡喺过嚟打球嘅朋友,都可以免费同我影噃张相嘅啵~~~ 期待你地嘅加入!!!

:dabin8:dabin8

专门顶贴加分

筒子们,大家都来快乐啊!!!!!!

评分

Happynut + 10

hehe`
偶来顶贴,
顺便报名,
最后,向大厨预定晚上的白粥~

评分

蓝业 + 6 就剩这点分了

本来想参加,但是要免费影相都是算了,唔见得光,,帮顶............

评分

Happynut + 20 多谢支持!

严重支持~~~

评分

蓝业 + 10

专门来支持蓝业的!
上个星期有事,无过去到。。
希望今个星期OK。。

评分

蓝业 + 10
嘉希 + 200 难得~难得啊~~~

hehe`
偶来顶贴,
顺便报名,
最后,向大厨预定晚上的白粥~
mai 发表于 2010-5-31 09:22 PM

Mai, 你这个礼拜终于来啦,欢迎 欢迎~~~ 大刘做的白粥哦,我先跟他打好招呼。 呵呵。。。

严重支持~~~
楚风萧萧 发表于 2010-5-31 09:27 PM

严重欢迎!!!嘻嘻。。。

评分

乡长 + 100 加油!
daliu_357 + 20