广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

C&A 亲友特卖会, 8折卡 免费派送

因为有识得内部人士, 我搞到几张C&A 亲友特卖会0既 八折卡, 唔敢独享, 如果有老乡有兴趣, 可以留言或短信我, 免费送。 不过数量有限,大家快手波。。。

注意:  地点: 上海市淮海中路627~641号,C&A淮海路店
            时间:   2009年11月27~29号
            打折对象:   全场商品
            使用限制:  一卡只能使用一次

C&A 介绍:   世界服装销量排前4位0既服装零售商, 便0野0黎0既, 质量一般般,性价比OK, 由于系欧洲公司,款式偏欧款。  个人觉得童装唔错, 男装秋冬外套,羽绒唔错,女装就无关心过啦,听讲款式差过HM,ZARA 好多, 不过都便好多,有体会0既老乡可以补充下。   

特别推介他们而家0既男装厚毛呢大衣, 两百几,三百几就有, 抵到烂啊。。。听讲系C&A今年男装主打产品(内部人士透露,他们都系微利卖,望做大个量而已)。   我去睇过啦, 0念住等到27号再考虑出手。 其实都睇过HM0既毛呢大衣, 事实上FITTING系好D, 不过就1000文左右,就性价比0黎讲, 都系C&A抵着! 关于羽绒,往年见过都好抵, 今年至今好似未上市, 不过天时甘冻,想来特卖会前都应该上了呱。

P.S.  有人提到折扣0既问题, 据我知道,呢张八折卡系系当时埋单金额上再打多八折。如果当时你买0既系打折货,甘就系折上再八折。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

在水之瑜 + 100 谢谢!
祥和号 + 100
芦苇 + 100
Ryml + 111
衡哥 + 100

OH,好适时宜啵~~~~顶一个先~~~~唔知要去边度罗咧~~~~

OH,好适时宜啵~~~~顶一个先~~~~唔知要去边度罗咧~~~~
jandyyang 发表于 2009-11-17 11:44 AM

我 寄咪得咯。。。一封信不过几毫子喈, 寄10个都系几文

评分

jacky + 110 多谢BEN分享

BEN 哥真好。。。。。。。。。。顶。。。。。。。。。。。。。

不错,顶一个。。。

我都要一张啊~{:4_356:}

:dabin10

老好人..........

我要一张,谢谢。。

呵呵,如果有多,就给二张啦。。。谢谢。。。

老实好人

多谢!

可惜错过了。。。