广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 阿D

他们在干嘛呢?

唉...都话下次除单身聚会之外不供应河水噶啦...
系咪...酒后乱性..又一件风流事暴光啦@@@
:dabin2

又搞出来个什么什么门事件咯~

哦,原来这就是所谓的蚊香偷情照啊?
小笨50 发表于 2009-8-11 10:16 PM

这样的艳照都让啊D偷拍到啦~

阿D不停地按快门,估计阿D的相机里面还有更精彩的

4048640487阿D 发表于 2009-8-11 10:02 PM

christy:香香,我地今晚去边阿?
蚊香:妹妹,来我屋企阿,我老婆返左乡下凑仔阿。

christy:去你屋企做咩阿?
蚊香:冇,谈下心姐,品个小酒姐。

christy:咦,你好衰嘎,人地会醉嘎。
蚊香:醉左米好罗,一醉解千愁阿!

然后……其他d我就听唔到那……

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

christy:香香,我地今晚去边阿?
蚊香:妹妹,来我屋企阿,我老婆返左乡下凑仔阿。

christy:去你屋企做咩阿?
蚊香:冇,谈下心姐,品个小酒姐。

christy:咦,你好衰嘎,人地会醉嘎。
蚊香:醉左米 ...
gogob 发表于 2009-8-12 10:20 AM

christy:香香,我地今晚去边阿?(死鬼, 呢度人甘多, 咪甘大动作啦, 系都搵个人少少0既地方啦...)
蚊香:妹妹,来我屋企阿,我老婆返左乡下凑仔阿。(拿, 我有老婆仔女嘎, 今晚以后咪缠住我... 哼!)

christy:去你屋企做咩阿?(嘻嘻, 我中意玩下情调, 你唔好单刀直入波...)
蚊香:冇,谈下心姐,品个小酒姐。(你明知故问啊?)

christy:咦,你好衰嘎,人地会醉嘎。(^_^, 你好SWEET啊, 知道人中意HIGH HIGH 0地甘0黎........)
蚊香:醉左米好罗,一醉解千愁阿!(哈哈.....哈哈........ )

以上括号内为帮GGB创作0既短篇小说所加个人臆想之潜台词, 如有雷同, 纯属巧合!

好明显,影相既人都知道系借位影架啦。

死啦。。。christy姐杀过来啦。。。。