广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

打篮球的入来留下联系方式

发现好多人中意打篮球,不过由于上海好大,大家都住得好分散,好难聚到一起,呢张贴俾篮球爱好者留名,留地址,然后我地集中一个地方大家相对方便的,打返一场,大家认识下再讲!
拉拉队员1"
ID 個腦唔清醒  不过佢话叫佢“ 超人 ”
籍贯 佛山
现住地 上海闵行
msn tikaa_he@hotmail.com
qq 529518403
我的资料
名: Kenny or GoGoB
籍贯:  GuangZhou
上海居住地: 徐汇区罗秀路龙吴路
联络方式:Cell:1376454566 Msn:gogob@21cn.com
球龄: 10年
偶像: Jordan
Position: 大前锋
相:

球员1"
名: kaza
籍贯: GuangZhou
上海居住地: 普陀区金沙江路
联络方式 Qq:112960385 Msn:kazafeng@163.com
球龄: 9年
偶像: Jordan
Position: 貌似佢中意做一个中锋身形嘎后卫
球员2“
名:啊健
居住地:人民广场附近
波龄:12年
position: 小前
球员3”
名:Alex
籍贯: JieYang
上海居住地: 普陀区水泉路
联络方式:Cell:13918251144 Msn:youmuren3@hotmail.com
球龄: 10年
偶像: Allen Iverson
Position: 组织后卫
球员4“
名: sam
籍贯: JM
上海居住地: 徐汇区宜山路轻轨站附近
联络方式:Call:13901618583 QQ:282770079
球员5”
名:小强
籍贯:广州
上海居住地:莘庄
联络方式:15901848950
咩位都得~~最好控球后卫啦
球员6“
名:陈劲熏
上海居住:长宁东华附近
联络方式:msn:kin-vin@hotmail.com/13916892925
位置:1-3 号位
球龄:7
我是高比的偶像.......
最好可以打 5 VS 5 
球员7“
名:Smalli
住:普陀区金沙江路中江路
联络方式:QQ:351157639
球员 8
名:天云
籍贯: 深圳
上海居住地:浦东新区
联络方式 QQ:1021908875allen_yun@163.com
球龄:10年
偶像: 奥尼尔
大前锋/中锋
球员9
名:Henry
籍贯: 珠海
上海居住地:徐家汇附近
联络方式 Qq:26976353hening002@163.com
球龄:15年
偶像: 姚明
Position: 中锋
球员10
名:小斯
籍贯: JieYang
上海居住地:松江区荣乐路
联络方式:QQ:48796955
球龄: N-n+1年
球员10
名:小龙
住:闵行区罗秀路
联络方式:QQ:407040525
手机:15800833108

球员11
名: thousand
籍贯: 阳江
上海居住地: 闵行 益文路
联络方式 :Q:363843790
偶像: 啊联
Position: 业余

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x
咦,好酷,帮顶了,好久没打了,,,,,,

呵呵,GGB好型仔啊。。。。。

我都钟意,几时打番场呀????

:dabin6  姐姐年纪大咯。。。
上次落场跑20几分钟就散晒。。。被逼落场休息。。。
哇哈哈~~~去睇得唔得啊。。。。:dabin

2# wusen      耐没打都可以出来郁下,锻炼下嘎姐。有兴趣就按我式写下资料拉!我谂应该都几多人好呢样野。

呵呵,GGB好型仔啊。。。。。
我都钟意,几时打番场呀????
samyu 发表于 2009-4-5 11:57 PM

靓仔,欢迎关注,但系你都要简单添D个人资料嘎,住要系住边头,虽然你有车,去边都得,但好多人都要睇下系米有顺风车搭嘎!哈哈

4# 個腦唔清醒
欢迎到爆阿!最好姐姐你着条短裙,系场边做下拉拉队,禁你就可以见证一群广东鼻血男系上海打篮球嘎千载盛况拉

:dabin6  姐姐年纪大咯。。。
上次落场跑20几分钟就散晒。。。被逼落场休息。。。
哇哈哈~~~去睇得唔得啊。。。。:dabin
個腦唔清醒 发表于 2009-4-6 01:44 AM

以前我都打全场吾使换人架。不过现在身材变形,大概5分钟都吾得罗。

好型仔,得闲过去拍靓仔都好。。。

师奶吾系去春游咩?你有咩机先?我人生最大嘎遗憾就系当年重年轻,吾生须嘎时候没影到一张像样的玉照阿,唉…………