广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Alphen

含笑半步颠吹水专用贴~~玩得开心D

原帖由 芦苇 于 2008-12-9 01:02 AM 发表

靓女kiko 系大美人一个,又有才,华东师大毕业,目前同LZ一样,都系就职于全球TOP500
最重要就系,目前都系单身!
本人以人头作保,LZ见到kiko肯定会神魂颠倒,欲罢不能~
吾信?问多几个人拉
LZ,千祈吾好错 ...

同意芦苇说的,KIKO都冒出水面罗,大家可以看看是否互相合适嘛,呵呵

其实这里还有很多,比如说7沈,别看她称呼做“沈”,但不是“婶”,楼主可以去看7沈写真,哈

嗯,还有谁呢?

紫若啦,山楂啦,神J啦

铁,Another..Me等就唔清楚啦

而在男的里,有开红色飞度的阿D,有车有楼有工厂的芦苇,不羁的波子,有taste的GogoB,健身的小强,品洋酒的KAZA。。。

我是来做俯卧撑的。。。
1、2、3、4,2、2、3、4.。。:dabin15

原帖由 tinyou 于 2008-12-9 01:17 AM 发表

同意芦苇说的,KIKO都冒出水面罗,大家可以看看是否互相合适嘛,呵呵

其实这里还有很多,比如说7沈,别看她称呼做“沈”,但不是“婶”,楼主可以去看7沈写真,哈

嗯,还有谁呢?

紫若啦,山楂啦,神J啦 ...

哈哈~万一暂时稳唔到,都要甘多靓仔靓女同我一起单身,甘都可以安慰下自己了

原帖由 tinyou 于 2008/12/9 01:17 发表

嗯,还有谁呢?

紫若啦,山楂啦,神J啦 ...

TY....mei姐有男朋友噶....

如果俾我推荐噶;话...我系强力推荐紫若姐....神J都唔错噶...识得甘多语言,又甘力女..

论坛噶单身女冒下泡啦...为佐你地噶幸福加油啦..

哇~~~原来呢张贴咁红噶?

帮手顶下先~~~~~~~~~~

火爆既场面啊,N年无见过梗既红帖喇。哈哈`````
可惜我系男既,帮你顶一野。

哇,很热的贴啊,看来征婚在老乡中很有需求。

厉害~~估唔到一日时间张贴又涨到差不多十页~~睇黎现任新人版版主地位不保了~~~:dabin2

回85楼:阿D,乜甘快就玩踢爆啊,唔好玩0既~~~~55555:dabin13

原帖由 kikochen 于 2008-12-8 11:48 PM 发表

同感!
不过LZ长得好像我师兄啊 林海荣!!

师妹~~你在贬我??

原帖由 kikochen 于 2008-12-8 11:48 PM 发表

同感!
不过LZ长得好像我师兄啊 林海荣!!

你印象中的林海荣系哩个样???

睇落哩个林海荣要请食饭咯!