广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Henry

网络红人投票隆重开始(每人可投三票)

原帖由 彩虹 于 2008-7-14 12:33 PM 发表

偷偷甘话过你知,我投左你一票~

多谢     多谢你吾介意话比大家知道 你的品味  和你的价值取向   

真系好多谢你啊      

我宁愿拿吾到,人家“登”(替)我吾抵吾值好多拿完 比人话我吾配好得多!

系米呢??

而且红呢样野见仁见智 标准不一    大家来呢度开心先系最紧要的    有得提名都已经好开心  所以  边个拿  都一样开心

原帖由 虾你波凸 于 2008-7-14 12:46 PM 发表

多谢     多谢你吾介意话比大家知道 你的品味  和你的价值取向   

真系好多谢你啊      

我宁愿拿吾到,人家“登”(替)我吾抵吾值好多拿完 比人话我吾配好得多!

系米呢??

而且红呢 ...

珍惜所有....朋友,

波子,非常认同你嘎观点。。。其实寻晚见到总统发呢个贴嘎时候,我都觉得好郁闷,都觉得有d比人摆上台嘎感觉,自问一个小女子何德何能去拿呢个“红人”呢?!                              

我知道我身边好多嘎朋友都帮我投左票,我好多谢区地亦都好感动,证明左人地心目中其实有你一席。。。

正如你所讲,其实比提名已经好开心,最后边个罗奖真系一D都5重要咯,最紧要开心就得

加油!!!老纪

支持老纪.支持紫若..加油加油.................

玩野咩????????????????????

完成投票。。瓦哈哈哈

支持老纪.支持紫若..加油

睇下摆边个上台先

哈哈,感觉像金像奖提名一样,波仔,俺一向撑你的啊~你不捞都这么红啦~~

丽影,俺大声的告诉你,俺也投了你一票哦~~传奇水后来的~~怎能不红~~

原帖由 紫若 于 2008-7-14 01:08 PM 发表
波子,非常认同你嘎观点。。。其实寻晚见到总统发呢个贴嘎时候,我都觉得好郁闷,都觉得有d比人摆上台嘎感觉,自问一个小女子何德何能去拿呢个“红人”呢?!                              

我知道我身边好多嘎 ...

紫若,唔系系度话紧我挂哈哈,,上次提名贴,我系摆佐你上台,唔知系唔系就甘样你先至被摆上台啊,不过呢睇下你依家就知你确实系红人,我都无提名错哈哈。。讲笑枷,其实就系大家一齐开心下啊嘛。。拿唔拿到都无所谓枷。。20号就系要大家一齐开心,有几搞就几搞。。。。