广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: 嘉希

我最期待见的人(投票帖)

蛋蛋猪,蛋蛋猪想见你......

真的是红龙吗

最想见老纪的人最多,老纪肯定长得很帅,很讨人喜欢

原帖由 聪聪 于 2008-7-12 10:47 PM 发表
最想见老纪的人最多,老纪肯定长得很帅,很讨人喜欢

聪仔,你这样说就错了,,就是人长得丑样.,,才会出现这样的结果...

原帖由 jijiesen 于 2008-7-12 11:26 PM 发表

聪仔,你这样说就错了,,就是人长得丑样.,,才会出现这样的结果...

还是满有自知之明的,呵呵呵呵~~~~~~~~~~~~`

小胡是哪个?请问

原帖由 BEN 于 2008-7-11 05:49 PM 发表
我个女吾系甘容易见噶,ANDY, 要礼金到位先得啊......

DAVID你又系, 摆我个女上台? 来来去去都只有ANDY急住帮他的仔找媳妇先要见尽世间的BB女.

礼金我就无店准备架啦. 必要啲果滴滴就有啲. 再多咖就要等仔仔自己争气自己去赚啦. 自己赚礼金先显得有本事有诚意咖嘛.不过先提都系要佢哋互相睇得上眼啵. 哈哈哈......

benben.  唔好甘古寒收埋个囡唔带出黎啦.  睇下上面啲投票就知,   你个囡囡都好受欢迎. 大家都好想见下千金芳容架. 唔好以为见亲就系对亲家先得架. 都好多老乡系黎揾契女架.凑够一个好字.

乡亲父老们.  粤人在沪啲第二代已出来一批了.  要支持鼓励后生们继承发扬广东人的传统. 从小培养佢哋参加广东人啲活动.   请大家多啲投后生的一票.

本次投票中, 以BENBEN啲囡囡为新一代掌门人代表. 请大家多多支持, 多多投票.  

认识BENBEN啲都知BENBEN系几甘出类拔萃, 虎父无犬女. 请投下你神圣啲一票啦.

都见过,想见BENBEN个囡囡

我投了,谢谢David哥介绍我进来,好多老乡哦.好开心.