广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: BEN

C&A 亲友特卖会, 8折卡 免费派送

BEN 哥真好。。。。。。。。。。顶。。。。。。。。。。。。。
衡哥 发表于 2009-11-17 12:02 PM

多谢领导们赏赐。。。。。

补充下送卡方式:

有兴趣0既朋友可以:

1)留低个地址,我寄信过去,

2)唔方便收信0既,如果有过一面之缘,我都可以寄快递(隔日到0个只)。 如果未见过0既,sorry,因为我就益老乡,除非你可以证明你系我老乡,唔系就。。我都唔知点了。。。

3)再如果有人唔想留低个地址0既,同时又缺少人陪伴食饭0既, 我可以免费作陪,顺便免费送埋张卡。。。

4)再再如果有论坛颁发0既“美女证书”0既,或者自认系美女0既(须生活照为证),本人安排本论坛单身男士负责送卡,兼系你shopping当日负责你0既交通饮食, 是否可以做埋古里, 则可以到时同该男士商量添(注:本人对该男士所作所为无任何法律责任)

P.S.  

a  有美女报名需要第4项服务时,本人就同时开始接受单身男士报名做“送卡使者”

b  “帅哥”系本人以及其他同类老乡深恶痛绝之“东西”, 所以无单身MM服务,请见谅,也不必去管理员处投诉我大细QIU

刚才看清,“所有货品结账时”给我一张就够了,谢谢。。

我想要,只要卡,唔要其他服务

平信就好啦,不用破费,有足够时间收信咯。。。

我想要,只要卡,唔要其他服务
NANA 发表于 2009-11-17 12:59 PM

已经有人报名做你个“送卡使者”啦。。。唔通你要令他们失望啊?

平信就好啦,不用破费,有足够时间收信咯。。。
小英 发表于 2009-11-17 01:01 PM

OK, 过两日等齐人我一次过去楼下邮局啦。

已经有人报名做你个“送卡使者”啦。。。唔通你要令他们失望啊?
BEN 发表于 2009-11-17 01:04 PM

天寒地冻,唔好劳烦其他人啦,寄平信好啦

我最近买了不少衣服,所以係时候控制下了。机会还是留俾有需要的朋友吧。
最紧要是我已经月光光了.............

天寒地冻,唔好劳烦其他人啦,寄平信好啦
NANA 发表于 2009-11-17 01:24 PM

HAHA..... 好啦。。。既然你甘有爱心。

地址0既话你留低啦,可以论坛内短信我。

我最近买了不少衣服,所以係时候控制下了。机会还是留俾有需要的朋友吧。
最紧要是我已经月光光了........ ...
Minyi 发表于 2009-11-17 01:30 PM

呵呵, 控制到呢个月底都差唔多啦,仲控制,会颠嘎波。。。