广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

嘉定VS闵行篮球赛

:as68 有姑娘撑场,同志快点```````

又要我放人地飞机....死恐龙.....
恐龙啊....你地加定人甘少咖....到时唔好话我地胜之不武啊...
衡哥...我地闵行地人你联系好没咖....唔好得个名哦....
SORRY...话多左....有怪莫怪....:as63 :as63 :as63

我报名,但我是徐汇的.有人从徐家汇这边走吗?可以一起去:as71 是3点半在那集合了吗?你们是打全场还是半场呢?

我拿个大喇叭去...做啦啦队:as62
不过不知道做哪一边的啦啦队...偶不在闵行也不在嘉定.....:as56

肯定打全场啦....徐汇都得....到时组织一队杂锦同你地打.....:as63 :as63 :as63

原帖由 王者 于 2007-7-4 06:30 PM 发表
又要我放人地飞机....死恐龙.....
恐龙啊....你地加定人甘少咖....到时唔好话我地胜之不武啊...
衡哥...我地闵行地人你联系好没咖....唔好得个名哦....
SORRY...话多左....有怪莫怪....:as63 :as63 :as63 ...

:as49 强烈强调友谊第一```````````放心我地会坚强

:as68
原帖由 Viviyang 于 2007-7-4 06:44 PM 发表
我拿个大喇叭去...做啦啦队:as62
不过不知道做哪一边的啦啦队...偶不在闵行也不在嘉定.....:as56

:as68 呵呵做我地呢边,我地需要美女加油````

:as29 我无报名都有我份先:as49 死都要顶硬上啦
衡哥我地闵行人多吾使外援了.车轮站都打趴他地啦:as25
赢左有无奖品架:as62

:as47 帅哥准时参加,~!!!

好活动:as47
闵行啦啦队 有空就到场啦!没空去我就遥啦!:as63