广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: Happynut

7月11日 (星期日)出出汗羽毛球馆组织羽毛球活动+活动聚餐

哇~  动作好快! 我已经在报名 名单中了~ 

呵呵~  楼主+蓝业都很勤力, 赞好多下~ 

评分

Happynut + 20 欢迎Mai姐~~~

哇~  动作好快! 我已经在报名 名单中了~ 

呵呵~  楼主+蓝业都很勤力, 赞好多下~ 
mai 发表于 2010-7-11 11:50 AM

Mai 姐 扯埋波仔嚟吖!! 距话唔落雨就过嚟噶!!

P.S.: 我地有建我地浦东羽毛球嘅群吖 号:118914745 你玩QQ就加入嚟啦。

Mai 姐 扯埋波仔嚟吖!! 距话唔落雨就过嚟噶!!

P.S.: 我地有建我地浦东羽毛球嘅群吖 号 ...
Happynut 发表于 2010-7-11 11:56 AM

重量级的,扯不动, 哈~

我又去,一阵去边度食饭啊?
上次个鱼头汤太失败。。。

呵呵,我到浦东住了有2年多了。

很久没见你了,是不是因为我们水平太差了,不愿意过来跟我们打呀?哈 ...
南方小子 发表于 2010-7-8 09:21 PM

受伤一年,还没痊愈,晕倒。不过我现在过去你们那观战了,呵呵

呵呵,今天去过了,靓仔靓女一大堆啊,可惜约了同事6点吃饭,下次有机会去打球兼同大家一齐吃饭。

评分

Happynut + 50 列队欢迎高手!!
蓝业 + 20 向高手学习。

呵呵,今天去过了,靓仔靓女一大堆啊,可惜约了同事6点吃饭,下次有机会去打球兼同大家一齐吃饭。
tju_zfzhang 发表于 2010-7-11 11:25 PM

难得Jeff呢位超高手光临指导 幸会 幸会

今晚净喺同你打咗15分钟到,球技好劲吖 好过瘾!!

以后多D嚟啦!!!