vita 发表于 2012-8-26 13:02:55

入来睇相片喇~~~有好野介绍!!

朋友开左间自拍相馆,最近岩岩开张,我同姐妹去捧场,做左白老鼠,影左D相,示范比大家睇下!如果大家觉得新奇又好玩既话,欢迎去捧场!相馆相机全部系佳能单反(影相既时候,按下手入边既遥控器就得),有高清效果,而且每隔十秒可以连影四张相,可以捕捉瞬间动作,另外仲有好多古灵精怪既道具,制服,有军装,加勒比海盗,Lady Gaga, 可以任你发挥。所有既相片都可以比客人copy一份翻去,相馆会帮客户保留一份,时限系一个月,因为惊客户自己整遗失左。考虑非常周到!有任何疑问可以@相馆微博,新浪微博系:笑一笑自拍馆    大家可以带上自己既家人(baby都得噶),朋友,甚至系宠物去happy下。我个人觉得比较适合平时无咩时间影相既人,或者系摄影师,无咩机会帮自己影相既人,或者系一家大小,朋友聚会既都适合!有兴趣既可以联系下距地!去既话可以同对方讲系我家姐Susi介绍既,价钱可以优惠小小!{:soso_e142:}{:soso_e142:}
地址:上海杨浦区大学路302号702室”笑一笑自拍馆“(与政民路交界)

icecream 发表于 2012-8-26 13:36:13

{:soso_e113:}我好多相拉
不过动作好搞

阿岑 发表于 2012-8-26 15:25:15

你三姐妹好似样中,呵呵个个都是美女。

小A 发表于 2012-8-26 22:44:10

{:soso_e128:}又见姐妹花,哈哈,比我摄影技术好。

Lion 发表于 2012-8-26 23:12:57

相当有趣。。{:soso_e179:}

annie_ 发表于 2012-8-26 23:27:05

好大的麦克风哦!{:soso_e120:}

一抹飞鸿 发表于 2012-8-26 23:38:47

离我都唔远喔。

Kenny哥 发表于 2012-8-27 01:21:13

相当不错。。。。。

kenson2012 发表于 2012-8-27 10:20:57

一般的数码相机都有自拍功能,在家里就可以照个够啊!

mywish 发表于 2012-8-27 10:33:14

路过及一及。。。。
页: [1] 2
查看完整版本: 入来睇相片喇~~~有好野介绍!!