TonyAu 发表于 2012-7-3 22:56:08

舌尖上的--荔枝

当下 正是荔枝最旺时节   亦系最好品种叫----进奉(除挂绿外 少有品种)   个大爽甜细核贵价    正!!!

冰镇后食仲正....

荔枝木烧乳鸽........香(BB鸽)

TonyAu 发表于 2012-7-3 23:04:40

仲有道--咖哩大虾   啲咖喱好香

涟漪 发表于 2012-7-3 23:10:17

十一哥真幸福,到处食到处玩,有钱人就系唔同噶!

M华少 发表于 2012-7-3 23:18:01

踮着脚尖路过。。。

小非凡 发表于 2012-7-3 23:21:12

怎么摘下来的荔枝就加冰了!冻过的荔枝不好吃。

TonyAu 发表于 2012-7-3 23:32:08

涟漪 发表于 2012-7-3 11:10 PM static/image/common/back.gif
十一哥真幸福,到处食到处玩,有钱人就系唔同噶!

有钱人就系唔同噶????????{:soso_e127:}

我保留起诉您的权利!!!   诽谤罪....

人一世   物一世..............

TonyAu 发表于 2012-7-3 23:35:18

小非凡 发表于 2012-7-3 11:21 PM static/image/common/back.gif
怎么摘下来的荔枝就加冰了!冻过的荔枝不好吃。

错!!!仲好食!!!   两种唔同食法的...

其实   各有各的中意   无所谓好唔好   对吗?!{:soso_e179:}

Fantasy 发表于 2012-7-3 23:54:21

今个星期翻去食。。{:soso_e124:}

stickjojo 发表于 2012-7-4 00:13:10

{:soso_e120:}十一哥好能吃啊

jacky 发表于 2012-7-4 08:29:25

望荔止渴{:soso_e102:}
页: [1] 2 3
查看完整版本: 舌尖上的--荔枝