虾你波凸 发表于 2012-2-15 03:35:23

宾馆前戏 LOVE

收工之后   朋友请我睇戏

置身一班情侣玫瑰花   巧克力之中

帷幕徐徐启开

食家 舒淇从赵又廷   钮承泽最后情定阮经天   每一个都有身体接触

而且一身华服    都靓架   都高贵架

什么代母还债 桥段之旧   用来掩饰自甘堕落

不过   舒淇演得仲系 好有说服力

只系佢个LOOK来来去去都系咁   睇来美指要 再给力小小

唔明白就系 点解    赵薇要接呢出戏   唔通就系因为可以嘴赵又廷   

成出戏无发挥 不得止   仲要扮演丑化大陆人角色   为咗有戏剧效果 搞笑   来段无厘头艳舞   白痴又无聊

赵又廷   角色就更加不知所谓唔知道系咪 恋母特殊癖好   抑或因为钮承泽 要捧阮经天将拍好嘅都剪走   毫无铺垫地一个青年才俊      竟然会中意一个 粗俗无样无身材赵薇      

彭于晏    感觉就系一个软饭王   究竟系爱郭彩洁   抑或 系爱佢可以帮到自己实现拍电影   愿望      呢一段我系尤其   觉得 不可理喻

最后我地来睇睇   影帝阮经天似乎成为姐弟恋代言人    如果   当初系好彩咁呢次 无疑系度身定做   为佢入伍之后 推高人气

演绎黐利筋   相当自然   无论系表达对舒淇嘅爱 抑或作为兄长对个妹嘅爱   影帝唔系 徒有虚名嘅   我相信 提名金马 影帝 应该系无问题嘅

至于导演 兼主演钮承泽最后对舒淇挽留 表白差D令我以为   舒淇 会 回心转意呢

四位男主角都不同程度卖肉

彭于晏好似系来拍三级片嘅
赵又廷冲凉
阮经天开大
钮承泽吃伟哥

足够一班MM 疯狂YY   

成出戏最讨厌就系果个   北京 警察    毫无专业操守白痴又无脑 对白    一只拖鞋就想 车过去

好想问钮承泽系咪唔中意北京人抑或 唔中意大陆人 如果系
何解来大陆拍戏   赚人民币
要如此丑化   
从女主角赵薇 无见识    连红酒都分唔到    到    呢个所谓人民警察   

另外唔知道系我笑点比较高抑或系周围嘅人笑点比较低还是 一早 睇过剧透   

边几个位    笑系 笑得如此一致又白痴

好好笑咩

我觉得 出戏 系拍俾我家姐个女果D情窦初开怀春少女睇嘅

——睇完去洗手间

听到两个后生男人对话   一个问有咩打算 一个答想去宾馆   但谂紧桥   最后来句你懂得啦

两个男人相视而笑

我劲八卦咁睇咗下果两个男人嘅样

我唔知道 佢地要度桥 果个 猎物咩样但系我觉得

睇场戏就以为人地肯同你去宾馆啊    你以为你系彭于晏 抑或 阮经天

只不过 大节当前俾人知道无人约几无面啊   于是   只会答应仰慕者邀约

你唔好天真啦

春宵一刻值千金   想吃你    早就嗒咗   仲使你度

要度就中意你都有限啦

如果你想感受    台湾呕像剧有几白痴

想睇L字头 底裤   A开头 背心以及H开头雪糕卖广告的话   

咁 我就诚意推荐   你 睇

LOVE   

lonely 发表于 2012-2-15 08:57:23

情人节电影

在水之瑜 发表于 2012-2-15 09:14:53

现在的情人节早就不是原来纯洁的情人节了
昨天手捧鲜花的有多少是真正有情人相送?
屈臣氏里公然销售着帮着杜蕾斯的费力罗...
听说昨晚快捷酒店统一临时涨价
门口还有排队等房的...:wph7)

拿老公来换糖 发表于 2012-2-15 10:11:50

{:soso__4065727507448339100_1:}昨天情人节在公司加班。。就随便煮了几个菜跟同事一起吃!!~~~

icecream 发表于 2012-2-15 11:03:44

大半天在医院,4点多回来吃点粥,洗个澡就睡了~~

M华少 发表于 2012-2-15 11:12:33

经过市场"调研",昨天的西兰花的销售额被提高了30% {:soso_e120:}

回去的路上,发现60%男的买花男的拿在手上...30%女的拿在手上,还看到几个像拿一把青菜一样拿玫瑰甩着走路{:soso_e120:}
至于60%中有多少被拒绝的把花拿回家的,不知道,呵呵,剩下的估计后悔送太多花了,拿着走路真累{:soso_e112:}

TrueColors 发表于 2012-2-15 11:38:17

晚上看 了喷晒火的演唱会。 现实过头不够想象,意淫下。
你仲未有着落呀。

蚊子 发表于 2012-2-15 12:46:53

情人节陪他加班。。。吃了三十串羊肉串,像花样,吃得过瘾!!!其实没太多的感觉,吃,对我来说更实际一点!哈哈~

嘉希 发表于 2012-2-15 14:02:55

点解要有赵薇,一D胃口都无晒~{:soso_e135:}

mywish 发表于 2012-2-15 14:11:19

情人节寡佬劈酒过。。。。{:soso_e103:}
页: [1] 2
查看完整版本: 宾馆前戏 LOVE