广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

俗世花开 与你共证

我以为今晚 会见到 好多熟悉嘅陌生人

大家都忙吧  

不过  唔紧要嘅  花开花落  要见想见嘅  一定可以见嘅

妹 今日好靓

婚纱  同埋两套晚装  都好得

虽然我来得比较迟  见唔到一班姐妹  但通过 佢地 影嘅相   

连一向  "拣择 "   阅女无数嘅 蚊香  都话得  你就知道 有几得啦  {:soso_e128:}

证明 妹 都系好有胸襟嘅  

有几多女人 为咗要烘托自己  于是 就找来一块块猪扒  {:soso_e120:}

至于兄弟团  单系一个 那姐  已经  足以叫 佢地  趴系度

当然 新郎哥  系最正嘅  我身边 有个哥感叹  系咪当个兵嘅   条腰都系咁正嘅  身材 都系咁好嘅{:soso_e179:}

咁样嘅场合  当然收吓风  缅怀吓过去

见到  雪碧老板 同老板娘  真系好有夫妻相   而且 嬉笑怒骂   老板娘 都唔嬲  足以见  呢个系几咁啱碧老板

唔怪得 宜家 都唔浮头   过  神雕侠侣般  生活{:soso_e163:}

久违嘅蚊香哥  继续 发挥 博爱欢乐传万家 精神  

唔单只  调戏 论坛 最上镜小姐  {:soso_e120:}

仲同某姐   不断互动  令我不期然 谂起 当年  嘅  咩包添{:soso_e120:}

呢个就系  蚊香 狂拍嘅女神

坐我旁边嘅哥  冇第一时间反应过来  后尾  先谂起 原来 数年前   见过  仲影过相

时光 系杀猪刀  哥  如今   系台湾公司  好吃好住  肚腩大过头{:soso_e120:}

仲有见到九世都冇见过嘅 苏苏  

呢位 哥  当年就已经 劲似刘以达  

今晚   化身 韩国 鸟叔  氹到大家都好开心

{:soso_e113:}

离开嘅时候   喺车度  我同 另两位哥  继续欢畅吹水 {:soso_e120:}

谁谁谁疑似着草 谁谁谁继续潜水  谁谁谁 恋上了谁

真真假假  热闹非常  非常热闹  一如 车窗外 都市霓虹

离开一定有更好嘅发展

坚守一定会见到春天

怒放紧嘅更加唔舍得走

开枝散叶  自然  落地生根

无论系叶落归根     抑或 红尘来去一场梦   

都喺呢个下雨晚上  感受同一片天空  

祝  有情人终成眷属

孽缘嘅人各取所需  永不穿煲

渴望爱嘅人    转角  遇到  爱

ps   感谢博爱嘅  大哥    知道我毛多  成日甩  就将玩游戏赢返来嘅   吸毛器 送比我  {:soso_e112:}

然后  再一次恭喜  祝福  小瑜平哥伉俪 百年好合  永结同心  早生贵子   

仲有今晚啲嘢  都好好吃  味道相当得  冇来嘅  走宝啦
{:soso_e120:}
       其他靓相  就等 官方 发布  

我手机  同场加映  花絮

设计对白    你饮一樽  我就放过你  今晚 唔使跟我返屋企  凑仔

设计对白   或者 我饮一杯  我跟你返屋企  

设计对白  oh  no   今晚点算 我仲系青头仔{:soso_e109:}

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?我要注册

x

评分

jacky + 200 很给力!

开完夜,过来睇下八卦新闻咯。。。{:soso_e120:}

仲有咩料八????

开心嘅人继续开心。。。

睇见阿平小瑜有情人终成眷属,真的替他们开心,小瑜在也不用纠结那些问题啦!{:soso_e151:}

有情人终成眷属{:soso_e142:}

{:soso__6235880048239246314_3:}晕~~我把自己灌醉了,不过还很清醒的回家!!在酒店门口正好下雨,一不小心把脚扭了,正好有个好心的姐妹把我扶起来,都以为我喝多了~早上起来电话给芦苇才知道,小瑜非常的紧张我,还叫芦苇来接我~感动中。。。哎!昨天实在是出糗了~~~

那位好心的姐妹是我妈的朋友,她打电话跟我妈说你醉倒在马路边,把我吓得不轻,外面又下着雨,后面现场又醉倒了好多个人,实在找不到人能够送你,没办法才想到打电话找芦苇帮忙的  发表于 2012-11-5 07:36 PM
拿老仲系哽热心热情啊,真可惜饭店太忙走不开,有几桌老顾客的定位  发表于 2012-11-5 07:36 PM
落雨嘅时候 我已经 平安 返多屋企啦 多谢 大哥 送我返屋企  发表于 2012-11-5 12:07 AM

恭喜恭喜!

再次感谢波子特地赶来参加婚礼
结婚是件幸福又辛苦的事
好多事情没有经验现场手忙脚乱
当天照顾不周多多见谅!

酒店是阿平挑的,他一定要找正宗的潮汕菜,不过由于我们时间比较仓促,这家已经是备选酒店了,下次再带你们去吃最正宗的潮汕菜!  发表于 2012-11-6 12:43 PM
太客气啦 你拣呢间店啲嘢好好味 好好吃 赞好多个  发表于 2012-11-5 10:51 PM
太客气啦 间店啲嘢 好好吃  发表于 2012-11-5 10:44 PM

祝福 你们{:soso_e177:}