广东人在上海

我要注册

扫一扫,访问微社区

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
楼主: TonyAu

(新) 1月中开车返广东约伴同行

好心啦!狗仔姐吗~可怜下我俩只兮依狗啦!中要系两只啊!!!!
讲真句,你返去甘早,我可能无缘同你吹水咯~

回复 61# applelili

呜.................我好怕部车一阵味.

好少见你上坛啵?     吹水 大把机会啦  吹啊吹 让这风吹    越吹越冻。。。。。。。。。。。

回复 62# TonyAu

我悟同你玩!你无爱心~
以后我就响到吹气球!555555555555555555.......

回复  TonyAu

我悟同你玩!你无爱心~
以后我就响到吹气球!555555555555555555.......
applelili 发表于 2009-12-29 08:47 PM

甘唔代表我无爱心   我其实好有爱心架    不过系我有鼻炎姐   嘀狗毛 同嘀味 会影响开车 危险架嘛.

回复 64# TonyAu

我两只狗仔都好干净架!以后有机会比你见识下啦~
你甘早返去,我要25左右先打算走!因为我自己有狗,依架都悟知点算.寄养金毛就可以,另一只好挑食,悟放心寄养(估计见悟到我可能会悟食野)哎.......好烦!火车,飞机手续又好烦琐,无时间去搞~!头都大.....!!!!

回复  TonyAu

我两只狗仔都好干净架!以后有机会比你见识下啦~
你甘早返去,我要25左右先打算走!因 ...
applelili 发表于 2009-12-29 09:04 PM

25号 ??    13 号 年30 啵      你真有爱心!!!

回复 66# TonyAu

同你倾计,一时情绪失控 ,搞错日期添.....8,9号左右先考虑!我都有驾驶证,上年罗左咯!不过我无车!单车就有~

回复 66# TonyAu

就算有车,我都悟敢自己开车返去啊,我都系个大路盲!......

咦   细BEN    你个头嘀人来啵   我唔识??!!

狗   唔好呱    人就得。   有兴趣  就比 ...
TonyAu 发表于 2009-12-29 20:23

一次生,两次熟,
靓女同距两只狗仔同时及岩你只"居"啊~~
十一,
笋盘啊!!!买大送两只细啊!
:dabin9

帮顶,已找到座位:dabin8