虾你波凸 发表于 2012-7-22 00:54:01

721 你可能唔知道嘅事

一年一度 庆祝活动又降下帷幕

唔知道 大家觉得 点

我来讲吓 大家 可能 睇唔到    或者 唔知道嘅内幕

{:soso_e120:}

一   跪地 铺 红毯

大家 行入来 过条 虽然唔长但都算 系 红地毯   {:soso_e120:}

如果 你有留心 你就会睇到佢两边 都系 有胶纸嘅

两行 长长嘅胶纸系我地论坛 两位 大哥黐嘅   而且 为咗能够令佢 贴贴服服我见到果个 中年发福 大哥   跪系地度黐

赞好多个{:soso_e163:}

二   环保低碳噪音减少

如果有来现场嘅都会听到我讲嘢虽然 有时可能讲得好快听得唔清楚 普通话 又太普通{:soso_e120:}今晚我觉得把声仲系OK

因为 开场之前大哥 就比咗个罗汉果+唔知道咩草(总之 佢话 系 开声嘅) 两袋+热水当水饮

我本来 都无抱咩希望    但事实上 活动 去到最尾 虽然 仲系有变声不过已经 比以前 好咗好多

我觉得 呢个罗汉果+咩草 真系有效果嘅

今年系最多水饮嘅一次   史无前例一打开个 论坛杯就有杯水系度

真系多谢呢位大哥 照顾我同阿姐

当然 仲有果度 俾水我地饮 嘅姐姐妹妹

正正因为 有佢地 所以 大家 先 唔会听到咁 多噪音

继续赞好多个{:soso_e179:}

ps   今日 系一个晴天 无论系朝早 抑或 夜晚   

3爱情万岁

我一去到现场 就睇到一对新情人 {:soso_e120:}一齐做工作人员

然后 系其他工作人员口中 又知道 原来 两位新扎论坛红人   火速搭上 火速分手又火速复合

戏剧性   并不亚于TVB偶像雷剧

呢位男主角前晚通过论坛比短信我我当时 唔在线

后尾 我谂   横掂系现场会见到佢

所以 后来 我就无复佢   应该 无咩大事

我今日 见到佢 我就问咩事   

佢支支吾吾一阵又话 开场先 话我知道 神神秘秘咁

好啦正当我相当投入 讲嘢嘅时候 哥就过来 同我讲

原来 佢嘅女神 今晚 有表演

表演完佢 话 唔好咁早比佢落台

因为 佢要送花俾女神

我仲以为咩事无问题啊举手之劳   

如果有去到现场大家都睇到

我真系以为 会见得 我地想见嘅一幕

可惜花系收咗男主角 想 系 大家面前 做嘅嘢却遗憾地 无法实现

甚至 俾女神 直接 无视

玩游戏嘅时候   输得相当难睇

就连最后私底下女神都无确认 佢男朋友身份

我话男朋友喔女神 即刻 否认{:soso_e127:}

我真系觉得 佢 好似个 傻仔

但系 我又相当欣赏佢够晒 傻

爱一个人无错嘅   系咁多人面前 表白唔单止需要勇气 更加因为爱

只要系爱 都值得我们 尊重   

每一个心中有爱嘅人请你继续努力相信爱

同时

请放心

呢个世界系守恒嘅当初佢点伤害人 他朝一定 有人用同样方式 伤害返佢

所以 你唔需要介怀只要继续爱 一定 能够 找到更值得你爱嘅人

http://zhangmenshiting2.baidu.com/data2/music/1558372/1558372.mp3?xcode=1bd52271324503c8be4ea870fa86170e&mid=0.98052166563834

4150   180    1000

除咗一班 工作人员 之外我觉得 尤其应该 多谢系现场 来参加活动嘅所有广东朋友

无论佢地系俾 百五蚊抑或一百八   

因为有佢地 一人一票我地嘅所有付出 先变得更有意义

呢啲钱除咗系今日嘅开销 更加系日后 论坛 继续发展嘅物质基础

所以如果真系要多谢

系在场嘅每一个俾咗钱 嘅你地

{:soso_e142:}

而承蒙 大哥 睇得起 我同 阿姐 又筹得一千蚊

我虽然觉得 无咗初吻 {:soso_e106:}但 能够 身体力行帮到论坛

我都觉得 无上 光荣

能够 娱乐 大家系我嘅福气 {:soso_e106:}

多谢大家俾我嘅 光荣 {:soso_e104:}

我系呢度 有个小小请求

希望各位 看客能够 手下留情睇过觉得 过瘾 就拍下手 支持下   笑吓刺激吓肾上腺分泌

影嘅相我唔介意 大家放上来    但最好唔好放特别 猥琐嘅

我真系唔敢保证 某几个刹那 会唔会特别兽性 猥琐难分 {:soso_e109:}

如果觉得 低俗教坏小朋友   咁 我同阿姐 好诚挚

同大家 讲声唔好意思

我谂无论系工作人员 抑或 来参加活动嘅人 我相信 你地都睇到好多可能 其他人睇唔到嘅瞬间

或感动 或欢乐 或百感交集等等诸如此类

不妨 大家 都发上来无论系相 抑或 感受

话俾我地知   可能大家唔知道嘅嘢

正正因为 日复一日 嘅灌水正正因为 呢个平台

先 有我地今日嘅   遇见   认识

一齐吃饭 一齐唱K劈酒    一感怀身世   心声共鸣

两条平行线   先会相交

所以

请   唔好吝啬 你嘅水

大大力写 大大力发

咁论坛 明天 先会 更好

先会越来越 正

陆续精彩

靠晒大家   {:soso_e102:}{:soso_e100:}

20120722   0040   

ps   今晚觉得还okay于是 就买咗两包 就来过期嘅曲奇饼返屋企 奖励自己 当宵夜+早餐+午饭

超抵20蚊六个   

玛莎夜晚八点之后 现烤面包 买一送一   强烈 推荐中{:soso_e120:}

-----死穷鬼嘅小快乐   {:soso_e182:}

龙头pzw 发表于 2012-7-22 01:06:40

辛苦晒,兄弟,今晚主持得很精彩,还要牺牲露两点。{:soso_e183:}

jilme 发表于 2012-7-22 01:10:16

顶一下。。。波子够晒。。。总之一切嘅野。。。我心度知。。。或者系我做的唔够好。。。未得到距嘅认可。。。

lemontree 发表于 2012-7-22 01:18:23

辛苦了!!{:soso_e163:}{:soso_e160:}

十指扣扣 发表于 2012-7-22 01:25:25

刚刚才回到家   抢沙发先

嘉希 发表于 2012-7-22 01:30:05

真系无限感慨,又一次华丽落幕,无论过程如何,今晚大家都交足功课,我们努力了,结果还是另大家满意的!这就是价值!

谢谢您,谢谢大家!!!

涟漪 发表于 2012-7-22 02:11:29

好惨呀,9点散水,2点先返到屋企!{:soso_e127:}

faintch 发表于 2012-7-22 02:23:20

波子辛苦晒,一直以来既支持,我唔知一句多谢系够唔够

mywish 发表于 2012-7-22 02:52:55

好得啊,,,

{:soso_e116:}      每一个  心中  有爱嘅人  请你继续努力  相信爱  

蚊子 发表于 2012-7-22 08:53:36

多谢你为论坛的贡献~
多谢你的初吻。。。。{:soso_e120:}
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 721 你可能唔知道嘅事